Anunt Public - PUZ SC LIL & BEB SRL

ANUNT PUBLIC

          In conformitate cu”Regulamentul de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism si amenajarea teritoriului ” aprobat cu Hotararea Consiliului Local Murfatlar nr.107 din 27.11.2012 in baza Ordinului Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului nr.2701/30.12.2010 pentru ” Aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism ” pentru aplicarea prevederilor art. 61 din Legea nr.350/2001 privind ” Amenajarea teritoriului si urbanismului ”, cu modificarile si completarile ulterioare prin care se stabilesc componentele obligatorii ale informarii si consultarii publicului care se aplica in cadrul proceselor de elaborare si revizuire a planurilor de urbanism si amenajare pe teritoriul Unitatii Administrativ Teritoriale Murfatlar  privind:
•    PUZ: pentru „Schimbare de destinatie din spatiu locuire in spatii servicii, comert si cazare”
•    Amplasament: Jud. Constanta, oras Murfatlar,  Str. Calea Bucuresti, nr. 46-46A;
•    Beneficiari: S.C. LIL & BEB S.R.L.  Oras  Murfatlar, Str. Serpelea, Nr.4
•    Proiectant: Birou Individual de Arhitectura, Arh.Gheorghe Crudu, Constanta.

       Consultarea documentaţiei poate fi făcuta la sediul administraţiei publice locale, Serviciul Urbanism, in perioada 14.01.2014 – 08.02.2014 de luni pâna vineri între orele 12,00-14,00.
       Observaţiile vor putea fi transmise in scris la Serviciul Urbanism din cadrul Primariei Orasului Murfatlar str. Calea Dobrogei, nr.1, sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Limba

Romanian Bulgarian English French German Italian Russian Spanish Turkish