Anunt privind P.U.Z PENTRU REGLEMENTAREA ZONEI DE UNITĂȚI AGRICOLE

ANUNȚ PUBLIC

   Având în vedere Hotărârea Consiliului Local, HCL nr. 107/27.11.2012 pentru aprobarea ,,Regulamentului local privind implicarea publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism şi amenajare a teritoriului” în conformitate cu Ordinul M.D.R.T nr. 2701/30.12.2010 pentru aprobarea ,,Metodologiei de infomare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism” pentru aplicarea prevederilor art. 61 din Legea nr. 350/2001 privind ,,Amenajarea teritoriului şi urbanismului”, cu modificările şi completările ulterioare ANUNȚĂM demararea Etapei II - Implicare și consultarea publicului în etapa elaborării propunerilor P.U.Z și R.L.U aferent  a documentația:

-P.U.Z PENTRU REGLEMENTAREA ZONEI DE UNITĂȚI AGRICOLE (REMIZE AGRICOLE) ȘI TEREN PENTRU ZONĂ DESTINAȚII TURISTICE ȘI REZIDENTIALE

-Amplasament: jud. Constanța, orașul Murfatlar, sat Siminoc, str. Murfatlar nr. 35-37

-Beneficiar: S.C AGROFAGARAS S.R.L prin Făgăraș Anișoara

    Consultarea documentației poate fi făcută la sediul Primăriei orașului Murfatlar, biroul Urbanism, în perioada 27.09.2017 – 23.10.2017, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-14:00.
    Observațiile vor putea fi transmise în scris în perioada 27.09.2017 – 23.10.2017 la Biroul Urbanism din cadrul Primăriei orașului Murfatlar, str. Calea Dobrogei nr.1 sau pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vezi documentatia:
MEMORIU CU PUZ - Agrofagaras
RLU PUZ Fagaras Anisoara - FINAL
Incadrare in zona
Situatie existenta
Reglementari urbanistice
Circulatia terenurilor
Reglementari edilitare

Limba

Romanian Bulgarian English French German Italian Russian Spanish Turkish