Politia Locala Murfatlar

Politia Locala Murfatlar

Sef Serviciu Politie Locala: Gegiu Marius

Dispecerat:  0733.05.05.00
Program: NON-STOP

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

In atentia cetatenilor

 

POLITIA  LOCALA  MURFATLAR

            Primaria Murfatlar  prin serviciul  Politiei Locale vine in sprijinul dumneavoastra cu un dispecerat non-stop. Apeland numarul de telefon 0733050500 va puteti  rezolva problemele privind aplanarea starilor conflictuale, rezolvarea cazurilor sociale, deranjarea ordinii si linistei publice, sesizari si reclamatii privind curatenia localitatii, modul de depozitare a deseurilor.

       -Salvarea si evacuarea persoanelor si bunurilor periclitate de incendii, explozii  avarii.

       -Sesizari privind furturile, sustragerii de bunuri din gospodariile proprii sau din domeniul public sau privat al orasului Murfatlar si localitatea Siminoc.

       -Sesizari cu privire la distrugerea de bunuri ce apartin comunitatii locale (banci, locuri de joaca pentru copii, cosuri de gunoi, ronduri de flori, spatii verzi, cladiri,  etc.).

         Pentru  astfel de situatii apelati numarul de telefon : 

      

0733.05.05.00

 
        Va asiguram in continuare de receptivitatea si sprijinul nostru in rezolvarea problemelor cu care va confruntati, in masura in care acestea  intra  in competenta  noastra de solutionare.

SEF POLITIE LOCALA
GEGIU MARIUS

Hotarari ale Consiliuluiu Local Murfatlar privind infintarea si activitatea serviciului de Politie Locala

icon Hotararea nr.05 din 24.01.2011 privind infiintarea Politiei Locale la nivelul orasului Murfatlar.

icon Hotararea nr.06 din 24.01.2011 privind infiintarea Comisiei Locale de Ordine publica si a Regulamentului de organizare si functionare a acesteia.

icon Hotararea nr.22 din 10.02.2011 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Politiei Locale Murfatlar.

 

Rapoart de activitate 2012

   In baza Legii nr. 155/2010 si a H.G. nr.1332/2010. serviciului  Politiei Locale Murfatlar, îsi  desfasoara activitatea pe baza principiilor: legalitatii,încrederii, previzibilitaii, proximitatii, raspunderii si responsabilitatii, impartialitatii, si nediscriminarii.

   Activitatea specifica  se realizeaza  în interesul persoanei, al comunitatii, asigurarii pazei si  protectiei  obiectivelor de interes public, local si privat, precum si in sprijinul institutiilor statului.

   Politia Locala Murfatlar  reprezintă modalitatea de aplicare a actului de justitie la nivel local, strict orientat catre comunitate, aplica sanctiuni contraventionale prevazute de legi, ordonante, hotarari de guvern si hotarari ale consiliului local. La constatarea infractiunilor flagrante, care nu sunt de competenta sa, ia primele măsuri si sesizează organele de politie competente.

Citeşte mai departe: Rapoart de activitate 2012

Rapoart de activitate 2011

   In baza Legii nr. 155/2010 si a H.G. nr.1332/2010. si conform H.C.L Nr. 5 din data de 24.01.2011 , privind infiintarea Politiei Locale la nivelul Orasului Murfatlar, Politia Locala se infiinteaza ca serviciu in cadrul Aparatului de specialitate al Primarului orasului Murfatlar prin reorganizarea Serviciului Politie Comunitara infiintat si organizat conform prevederilor Legii nr. 371/2004.

   Conform regulamentului de organizare si functionare a serviciului Politiei Locale Murfatlar, Politia Locala îsi desfasoara activitatea pe baza principiilor: legalitatii,încrederii, previzibilitaii, proximitatii, raspunderii si responsabilitatii, impartialitatii, si nediscriminarii.

Activitatea specifica se realizeaza în interesul persoanei, al comunitatii, asigurarii pazei si protectiei obiectivelor de interes public, local si privat, precum si in sprijinul institutiilor statului.

   Politia Locala Murfatlar reprezintă modalitatea de aplicare a actului de justitie la nivel local, strict orientat catre comunitate, aplica sanctiuni contraventionale prevazute de legi, ordonante, hotarari de guvern si hotarari ale consiliului local. La constatarea infractiunilor flagrante, care nu sunt de competenta sa, ia primele măsuri si sesizează organele de politie competente.

Citeşte mai departe: Rapoart de activitate 2011

Limba

Romanian Bulgarian English French German Italian Russian Spanish Turkish