Reabilitarea sistemului de alimentare cu apa in satul Siminoc, Extinderea sistemului de canalizare pe strazi in orasul Murfatlar

In cadrul Programului ,,Sistem integrat de rebilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare a statiilor de tratare a apei potabile si a statiilor de epurare a apelor uzate in localitatile cu o populatie de pana la 50.000 de locuitori

Citeşte mai departe: Reabilitarea sistemului de alimentare cu apa in satul Siminoc, Extinderea sistemului de...

Inlocuirea sistemului de incalzire clasic cu sisteme ce utilizeaza energia produsa din surse regenerabile la Scoala cu clasele I-VIII “Adrian V. Radulescu“

   In luna octombrie 2010, mai exact in data de 26.10.2010 s-a semnat contractul de finantare nerambursabila nr. 860 privind proiectul “Inlocuirea sistemului de incalzire clasic cu sisteme ce utilizeaza energia produsa din surse regenerabile la Scoala cu clasele I-VIII “Adrian V. Radulescu“, Oras Murfatlar, judetul Constanta in cadrul Programului de inlocuire sau de completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energia solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului, proiect aprobat prin Hotararea nr. 7 din 22.07.2010 a Comitetului de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu si prin Ordinul Ministrului Mediului nr. 565/2009.
   Valoarea totala a proiectului, respectiv finantarea este de 984.480 lei, reprezentand 80% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile care este de 1.230.600 lei.

Obiectivul Programului il reprezinta imbunatatirea calitatii aerului, apei, solului prin reducerea gradului de poluare a sistemelor clasice de incalzire si obtinerea de apa calda menajera, precum si stimularea utilizarii sistemelor care folosesc in acest sens sursele de energie regenerabila, nepoluante.

Citeşte mai departe: Inlocuirea sistemului de incalzire clasic cu sisteme ce utilizeaza energia produsa din surse...

Proiectul ,,Eficientizarea serviciilor publice prin implementarea sistemului integrat de management – ISO, de mediu şi sănătate şi securitate a muncii în cadrul Primăriei oraşului Murfatlar, judeţul Constanţa”

Proiectul ,,Eficientizarea serviciilor publice prin implementarea sistemului integrat de management – ISO, de mediu şi sănătate şi securitate a muncii în cadrul Primăriei oraşului Murfatlar, judeţul Constanţa, cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, Axa 2, Domeniul 2.2 – Imbunatatirea calitatii si eficientei furnizarii serviciilor, Cererea de proiecte 3/2009 Introducerea si mentinerea in functiune a sistemelor de management, inclusiv ISO si EMAS.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat imbunătăţirea calităţii şi creşterea eficienţei serviciilor publice oferite cetăţenilor, instituţiilor şi organismelor publice şi mediului de afaceri, pentru dezvoltarea socio-economică a comunităţii  locale, în spiritul reformei în administraţia publică.

Citeşte mai departe: Proiectul ,,Eficientizarea serviciilor publice prin implementarea sistemului integrat de...

Limba

Romanian Bulgarian English French German Italian Russian Spanish Turkish