Termeni si Conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.


Utilizare Improprie si Raspunderi

1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:

  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

2. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Primaria Orasului Murfatlar in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Primaria Orasului Murfatlar si a Internetului de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Primaria Orasului Murfatlar ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor termeni si conditii.

Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

1. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Primaria Orasului Murfatlar pe WEB iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Primaria Orasului Murfatlar nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
2. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Primaria Orasului Murfatlar a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
3. Primaria Orasului Murfatlar nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Primaria Orasului Murfatlar nu este responsabila pentru respectarea de catre utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

Informatii personale

1. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Primaria Orasului Murfatlar are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la utilizator, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre utilizator, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre Primaria Orasului Murfatlar in scopuri statistice si de imbunatatire a serviciilor;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

Generalitati
1. Modificari ale acestor termeni si conditii - Primaria Orasului Murfatlar poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
2. Forta Majora - Primaria Orasului Murfatlar nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Primaria Orasului Murfatlar nu este responsabila.
3. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Primaria Orasului Murfatlar. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Primaria Orasului Murfatlar nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Limba

Romanian Bulgarian English French German Italian Russian Spanish Turkish